onsdag 14 april 2010

Distriktsstyrelsemöte LR Jämtland

Idag var det dags för distriktsstyrelsemöte i LR Jämtland. Där sitter representanter för våra 9 kommuner (inklusive Jämtlands Gymnasieförbund), en adjungerad för SYV:arna, DAM(distriktets arbetsmiljöansvariga) samt några fler. Vi har den stora förmånen att ha en förbundsstyrelseledamot i distriktet nu, Karin Rylenius, vilket ju ger lite extra "närhet" till förbundet.
Detta är ett viktigt forum i det fackliga arbetet. Här kan vi ge information, dela erfarenheter och diskutera viktiga, angelägna och aktuella fackliga frågor.


På kvällens dagordning stod ytterligare en viktig punkt: avtackning av vår regionala ombudsman Lars-Gunnar Backlund, karln ska ju gubevars gå i pension till sommarn! Han har i många, härliga år delat med sig av stor kunskap och sitt stora hjärta. Stödes stolthet har ett aldrig sinande förråd av dråpliga historier, mer eller mindre osannolika anekdoter och fascinerande kraftuttryck som han kryddar sin fackliga visdom med. Vi kommer att sakna detta i Jämtland. Tack för alla dessa år LGB!

(Vilken tur att vi trots allt får ha kvar ytterligare tre trygga klippor, Helena Sankala, Ove Schörling och Fredrik Alm i vårt fortsatta arbete. Det känns tryggt.)


Kerstin L
Dof Jämtland

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar